نگاهی گذرا بر اقدامات شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه در اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۵

• تدوین و انتشار یادداشت «از اسطوره تا واقعیت؛ ایثار آرش، پژواک ماکان» در پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، در بزرگداشت کودکان آسمانی شده میناب، به قلم مدیرعامل شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه

اشکان تقی پور، مدیرعامل شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه در یادداشتی، پیوند اسطوره‌ای «آرش کمانگیر» و حماسه «فریدون» را با واقعیت تلخ شهادت «ماکان نصیری» و ۱۶۷ دانش‌آموز دیگر در دبستان شجره طیبه میناب، واکاوی کرده و بر مفهوم ایثار برای حفظ مرزهای میهن تأکید می‌کند.
این یادداشت را در سایت پایگاه تحلیلی خبری خیر ایران بخوانید.

• اطلاعیه شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه در خصوص تسهیل ارتباط اعضا با نهادهای مرجع و ناظر بر فعالیت‌های مؤسسات

در اطلاعیه مذکور، مدیرعامل شبکه ملی موضوع به رسمیت شناخته شدن شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه در جایگاه رابط رسمی برای انتقال مسائل و مشکلات سازمان­‌های مردم نهاد به مراجع صدور مجوز و متولی را اعلام کرد.

• اقدامات در زمینه تمدید عضویت و جذب اعضا جدید به شبکه ملی

طی دو ماه گذشته تعداد ۱۷ مؤسسه نسبت به تمدید عضویت خود در شبکه ملی اقدام نمودند، همچنین ۴ مؤسسه نیز برای اولین بار طی انجام فرآیند عضویت و حضور در جلسه کمیته مذکور، به عضویت خانواده شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه پیوستند و برای آن‌ها کارت عضویت صادر شد.

• مصاحبه اطلس خیر ایران با مدیرعامل شبکه ملی در رابطه با مقبولیت امور نیکوکاری در ایران

در این مصاحبه تأکید شد که با گسترش شبکه‌های مؤسسات مردم نهاد و مجامع خیریه، خوشبختانه تشکل­‌های اجتماعی از سیاست جدا شده­‌اند، هر چند همچنان با حفظ استقلال خود و نظارت نهادهای متولی، نقش اصلی خود را در جایگاه تشکل‌­های غیرسیاسی، غیرتجاری، غیرانتفاعی و غیردولتی در کمک به همه دولت­‌ها در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و توسعه اجتماعی کشور ایفا می­‌کنند.
لینک مشاهده مصاحبه کامل

• درج پیام تسلیت شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه در پی درگذشت مادر ریاست محترم جمعیت هلال احمر کشور در کانال رسمی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر ج.ا.ایران، و درج پیام تسلیت شبکه ملی در پی درگذشت مادر همسر ریاست محترم هیئت مدیره شبکه ملی در کانال شبکه

• انتشار اطلاعیه ارائه تخفیفات استثنایی برای تأمین سبدهای غذایی ویژه گروه‌های هدف و کارکنان مؤسسات عضو شبکه ملی

این همکاری که پیرو مذاکرات شبکه ملی و گروه بازرگانی آویژه به نتیجه رسید، گامی نویدبخش در جهت خدمات دهی به گروه‌­های هدف مؤسسات نیکوکاری و همکارانمان در این مؤسسات خواهد بود.

• برگزاری دوره جامع مدیریت تشکل‌های اجتماعی ویژه مدیران عامل، اعضای هیئت مدیره و کارکنان تشکل‌های اجتماعی با مدرک دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران

این دوره توسط بنیاد تعالی اجتماعی زندگی با حمایت شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه، مؤسسه ابتکار و توسعه نوید، و مدرسه اجتماعی گراف برگزار می­‌گردد.
شایان ذکر است ذینفعان مؤسسات عضو شبکه ملی از ۱۰ درصد تخفیف ویژه برای شرکت در این دوره برخوردار بودند.

• تهیه گزارش خبری ویژه از مؤسسه بیماران صعب العلاج کرمان

در این گزارش با مدیرعامل انجمن مردم نهاد آوای لبخند کودکان شاد مصاحبه شد. مشروح این گزارش در سایت شبکه ملی در دسترس است.

• تفاهم شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه با فدراسیون چوگان جمهوری اسلامی ایران

طی این تفاهم از اعضای شبکه ملی جهت حضور در رقابت‌­های لیگ ملی چوگان کشور دعوت به عمل آمد. پیرو این تفاهم موضوعاتی چون آشنایی با ورزش اصیل و باستانی چوگان، استفاده از ظرفیت­‌های فرهنگی و اجتماعی این رشته، همچنین شبکه سازی و بررسی زمینه‌های همکاری مشترک در برگزاری رویدادهای اجتماعی و خیریه فیمابین شبکه ملی و فدراسیون چوگان ایران بررسی شد.

• تدوین و انتشار یادداشت «همه اشکال کار خیر مهم‌اند؛ از مشارکت فردی سنتی تا جمع‌سپاری نوین اجتماعی؛ ارتقای کار شبکه‌ای ضرورت دارد» در پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، به قلم مدیرعامل شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه

اشکان تقی‌پور؛ مدیرعامل شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه در گفت‌وگویی با بیان اینکه همه اَشکال کار خیر از مشارکت فردی سنتی تا جمع‌سپاری نوین اجتماعی مهم‌اند، گفت: ارتقای کار شبکه‌ای در کشور و تخصص‌گرایی در مدیریت خیر ضرورت دارد و این دو رویکرد را در شبکه ملی دنبال می‌کنیم.
 مطالعه مشروح کامل گفت ‌و گو

• تهیه گزارش خدمات آموزشگاه فنی و حرفه‌ای منتظمی در پی ارائه خدمات رایگان به ذینفعان مؤسسات عضو شبکه ملی

پیرو این تفاهم، فرصتی ویژه جهت بهره‌­مندی ذینفعان مؤسسات عضو شبکه ملی از دوره‌­های آموزشی فنی و مهندسی رایگان برای ۲۴ نفر به ارزش حداقل ۲.۵ میلیون تا حداکثر ۱۷ میلیون تومان فراهم آمده است. شایان ذکر است که این خدمت کماکان ادامه دارد.

• تهیه گزارش از ارائه خدمات مرکز پزشکی-ورزشی بیمارستان امام خمینی به ذینفعان مؤسسات عضو شبکه ملی با ۹۰ درصد تخفیف

طی گزارش تهیه شده تا کنون ۸۰ نفر از کارکنان و مددجویان مؤسسات عضو شبکه ملی از خدمات کلینیک پزشکی-ورزشی بیمارستان امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با دریافت ۹۰ درصد تخفیف استفاده کرده‌­اند. ارزش واقعی خدمات ارائه شده معادل یک میلیارد و ششصد میلیون تومان بوده است که با توجه به تخفیف ۹۰ درصدی بیمارستان امام به اعضای شبکه، دانشگاه علوم پزشکی تهران معادل یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان در راستای ارتقای سلامت فعالین اجتماعی و مددجویان مؤسسات عضو شبکه ملی، تقبل نموده است.

شایان ذکر است ارائه این خدمات به ذینفعان شبکه ملی همچنان ادامه دارد. علاقه­‌مندان می­‌توانند با اطلاع به دبیرخانه شبکه ملی به شماره 09301789219 از این خدمت بهره‌­مند شوند.

• برگزاری جلسه حضوری مدیرعامل شبکه ملی به میزبانی مهربانانه چند تن از اعضای پیشکسوت شبکه در امور نیکوکاری

این نشست‌­ها در راستای انتقال تجربه و توسعه همکاری‌­های مشترک برنامه‌­ریزی و انجام شد.
شایان ذکر است یکی از رویکردهای مهم شبکه، استفاده از ظرفیت­‌های مؤسسات پیشکسوت در امور خیر و استفاده از رهنمودهای بنیانگذاران شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه است.

• برگزاری جلسات مشاوره و حل مشکلات قانونی اعضا با نهادهای صدور مجوز و نظارتی

شبکه ملی در دو ماه گذشته میزبان متقاضیان مشاوره جهت ثبت و صدور مجوز، توسعه ارتباطات و اشتراک منابع بود. همچنین پیگیری رفع مشکلات قانونی اعضا در تعامل با سازمان امور اجتماعی کشور و سازمان بهزیستی کشور کما فی ­السابق ادامه داشت.

• برگزاری جلسات هم‌‌اندیشی در راستای تقویت توسعه و بهینه‌سازی عملکرد مؤسسات عضو شبکه ملی

حمایت مشاوران متخصص حوزه مدیریت سازمان‌های مردم نهاد و کارآفرینی­‌های اجتماعی، مشاوران حوزه ثبت و تمدید مجوز و همچنین مدیران تراز اول حوزه‌­های اقتصادی و اجتماعی کشور در راستای توسعه و بهینه‌­سازی عملکرد مؤسسات عضو شبکه ملی جلب شد.

• تهیه و تدوین خلاصه عملکرد دو ساله شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه ۱۴۰۴-۱۴۰۳

فایل این گزارش دو ساله در کانال شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه منتشر خواهد شد.
همچنین امکان دانلود و مشاهده از طریق لینک ذیل نیز فراهم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *