خلاصه توضیحات
در همه جوامع، جامعه مدنی به عنوان پل بین حاکمیت و ملت، نقش مهمی در تحقق توسعه اجتماعی ایفا میکند. سازمانهای مردمنهاد بهعنوان یکی از مهمترین ارکان جامعه مدنی نیز مسئولیتی جدی در بهبود اجتماعی بر عهده دارند اما این مسئولیت با چالشهای بیشماری روبرو است که مانع ایفای موثر نقش آنها میگردد. از یک سو چالشهای برون سازمانی از جمله مسائل حقوقی و قانونی، مشارکت پایین جامعه و یا مسائل اقتصادی و از یک سو چالشهای درون سازمانی نظیر ضعف در ساختار، تفکر سیستمی، کمبود منابع انسانی متعهد و دارای بهرهوری بالا، همچنین مسائل و مشکلات مالی منجر به ایجاد یک بافتار درهم تنیده و پیچیده شده است که نیازمند راهبری و هدایت اثرگذار میباشد. لذا ضروری است که مدیران سازمان های مردم نهاد با درک و به کارگیری اصول مدیریت یکپارچه در کلیه حوزههای ذیربط شامل استراتژی، قوانین حاکم بر سازمان، مالی و بودجه بندی، مارکتینگ برند، سرمایههای انسانی، تیمسازی و رهبری بتوانند نقشی ماندگار در رشد و توسعه پایدار سازمان ایفا نمایند. در این راستا مدرسه عالی کسب و کار ماهان با همکاری شبکه ملی موسسات نیکوکاری و همچنین انجمن حمایت از کودکان توانمند اقدام به طراحی و اجرای دوره MBA ویژه سازمانهای مردمنهاد نموده است. این دوره که با هدف کاربردی کردن دانش مدیریت در اداره و راهبری سازمانهای مردم نهاد طراحی شده است قصد دارد با از بین بردن شکاف میان دانش مدیریت و تجربه مدیران سازمانهای مردمنهاد بتواند اثری پایدار در بهبود جامعه به همراه داشته باشد.
ارزش این دوره حضوری مبلغ ۴۷ میلیون تومان تعیین شده که این مبلغ برای اعضاء شبکه با بورسیه ۴۰ درصدی محاسبه و مجموعا مبلغ ۲۸ میلیون تومان خواهد بود که قابل پرداخت بهصورت اقساطی نیز است. جهت ثبتنام در دوره لطفا مبلغ پیش پرداخت ۵.۰۰۰.۰۰۰ تومان به شماره شبا: IR170550010100205648504001 و یا شماره کارت : ۷۱۰۵-۴۰۰۲-۱۲۱۹-۶۲۷۴ به نام شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه واریز نمایید و سپس تصویر فیش واریزی را به شماره ۰۹۳۰۱۷۸۹۲۱۹ ارسال فرمایید؛ حتما پس از انتقال وجه، بخش (فرم اولیه ثبت نام دوره) که در زیر آورده شده را تکمیل فرمایید.
اهداف کلی دوره:
۱- تیزفهمی دانش محور: مخاطبین بتوانند با به کارگیری اصول تفکر استراتژیک و افق نگر، تفکر هزینه فایده و خدمت گرایی، موقعیت جامعه را به خوبی درک و پاسخی مناسب برای آن ارائه دهند.
۲- تفکر انتقادی، تصمیم گیری و حل مسئله: مخاطبین دوره بتوانند با به کارگیری مناسب اطلاعات و تجزیه و تحلیل آنها، مسائل سازمان را درک و تصمیمات مناسب و مسئولانه اخذ نمایند.
۳- رهبری: مخاطبین بتوانند در فرآیند تصمیم گیری ذینفعان شامل دولت، حامیان و خیرین، داوطلبین و اعضا خود و همچنین رفتار آنها اثرگذار باشند.